Sign up ×
Programmers Stack Exchange is a question and answer site for professional programmers interested in conceptual questions about software development. It's 100% free.

I have VS2010 (Ultimate), plus Resharper, and since SP1, I've noticed a regular and really irritating bug where the editor tab that I'm working on temporarily disappears, suddenly reappearing a second or two later. Has anyone else noticed anything similar? Is it a Resharper issue?

Appreciate any advice.

share|improve this question

closed as off-topic by MichaelT, GlenH7, Dan Pichelman Nov 17 at 18:31

  • This question does not appear to be about software development within the scope defined in the help center.
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

Try uninstalling Resharper and see if that fixes it? – jnevelson Mar 21 '11 at 19:36
I don't see this behavior. – Ladislav Mrnka Mar 21 '11 at 20:50
I'm voting to close this question as off-topic because it is an issue of product support. – MichaelT Nov 17 at 15:06

1 Answer 1

Do you have the Productivity Power Tools extension installed? I had the same behavior and just removed this extension to see if helps. I read on another post that there is known bug in ReSharper with you have The Productivity Power Tools (SP1) installed. Give it a shot...

Also, play with the hardware acceleration options under Tools/Options/General/"Visual Experience". You may need to re-enable "Use hardware acceleration".

share|improve this answer
Hey, that's a good shout. I'll give it a go. Thanks – flesh Apr 27 '11 at 21:59

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.